L’Hotel

Història de l’ Hotel Tarull, un hotel familiar a Tossa de Mar.

L’hotel Tarull de Tossa de Mar va ser fundat l’any 1955 per en Pere i na Joaquima. Des dels seus inicis s’ha caracteritzat per un tracte familiar i un servei acurat amb l’objectiu d’adaptar-se a les diferents necessitats dels nostres clients, dels quals molts han decidit tornar any rere any.

En aquest sentit, l’hotel Tarull de Tossa de Mar compta amb una clientela  familiar i  fidel, fins a segones i terceres generacions de diverses famílies han dipositat la seva confiança en nosaltres per a gaudir d’unes vacances al bressol de la Costa Brava. Per aquest motiu, sovint la figura del client passa a ser la d’un amic, i aquest fet comporta que les persones que ens visiten puguin sentir-se com a casa.

Actualment, l’hotel Tarull de Tossa de Mar està gestionat per en Lluís, fill dels fundadors, juntament amb la seva família. Tots plegats segueixen amb la mateixa il•lusió i empenta del primer dia amb l’objectiu de mantenir el bon tracte i servei genuí.

Instal·lacions de l’ Hotel Tarull, el teu hotel familiar a Tossa de Mar.

L’Hotel Tarull de Tossa de Mar està en constants períodes de renovació per a poder oferir millors serveis i la maxima comoditat als seus clients i complir amb les diferents normatives actuals.

Les habitacions de l’ hotel Tarull són espaioses i disposen de totes les comoditats. N’hi ha de diferents tipus, d’individuals fins a familiars, aquestes últimes amb dues habitacions comunicades i amb capacitat fins a cinc persones. Però també, si els clients no troben l’espai adequat, mirem d’adaptar-nos als seus requeriments per a què puguin distribuir-se d’una manera eficient per així gaudir d’una agradable estada.

A la planta baixa, l’ Hotel Tarull de Tossa de Mar  disposa de recepció, bar i rebedor en els quals el client s’hi pot trobar com a casa.  La primera planta consta del menjador en el qual s’hi serveixen els esmorzars. La segona i tercera planta corresponen a habitacions i l’ultima planta disposem de una de les millors terrasses de Tossa de Mar amb unes espectaculars vistes panoramiques de tot el poble de Tossa de Mar  tant del mar com de la muntanya.  També disposem de zona wifi així com pàrquing tancat amb places limitades junt a l’hotel.

El municipi de Tossa de Mar en plena Costa Brava.

Tal com va afirmar el famós pintor Marc Chagall l’any 1933: “El poble de Tossa de Mar és un verdader “Paradís Blau”. Sens dubte, el seu espectacular patrimoni natural, arquitectònic, cultural i gastronòmic ha estat mencionat per diversos personatges rellevants que han estiuejat a la Costa Brava i a la vila de Tossa de Mar.

Tossa de Mar és el lloc ideal de la Costa Brava per fruir d’unes vacances diferents, ja sigui per descansar a les seves fantàstiques platges, gaudir de la seva reputada oferta gastronòmica i la seva complerta oferta de bars de nit o bé visitar els seus museus i conèixer les seves festes i tradicions.

Pel que fa a l’oferta esportiva, aquesta també és envejable a Tossa de Mar, en concret el municipi gaudeix d’un important patrimoni natural per a ser descobert. Els esports d’aigua com l’snorkel, el submarinisme o les sortides en piragua permeten capbussar-se al blau de la Costa Brava; en canvi, el senderisme, la pràctica del BTT, el ciclisme i altres esdeveniments esportius ens acosten al verd del massís de l’Ardenya i Cadiretes (Espai d’Interès Natural) que té com a referència el Puig de ses Cadiretes (519 mts) des del qual es pot divisar Barcelona, Girona, Montserrat, el Montseny, les Gavarres…

Per últim, la situació de Tossa de Mar permet que es puguin fer excursions als llocs més emblemàtics de la geografia gironina i catalana: Girona, el museu Dalí de Figueres, els volcans de la Garrotxa, Montserrat, Barcelona…